Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24283
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Thủy
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Quý
dc.contributor.authorPhạm, Văn Thịnh
dc.contributor.authorNguyễn, Minh Tiến
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc Quyên
dc.contributor.authorLê, Văn Minh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Xuân Liễu
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thùy Trang
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Tố Nhi
dc.contributor.authorHuỳnh, Linh Tý
dc.date.accessioned2023-12-12T01:54:42Z-
dc.date.available2023-12-12T01:54:42Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303666en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24283-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2020 - no.9en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệen
dc.titleẢnh hưởng của các điều kiện chiết tách đến hàm lượng polyphenol và flavonoid tổng của lá cây Mãng cầu xiêm (Annona muricata Linn.) = Effect of extraction conditions on total polyphenol and flavonoid content of Soursop leaves (Annona muricata Linn.)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 50975-1141-154964-1-10-20201006.pdf
  • Size : 762,74 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.