Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23181
Title: Nghiên cứu một số yếu tố ảnh hưởng đến sản xuất sản phẩm cá rô phi sấy khô = Study on factor affecting the processing of dried tilapia products
Authors: Vũ, Thị Hạnh
Trần, Văn Chí
Lê, Thị Nga
Nguyễn, Thu Hoài
Lưu, Hồng Sơn
Nguyễn, Thị Hương
Hồ, Thị Bích Ngọc
Lê, Minh Châu
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.10 - tr.117 - 123 - ISSN.1859 - 1558
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310778
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23181
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S102020117.pdf7.67 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.