Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23181
Title: | Nghiên cứu một số yếu tố ảnh hưởng đến sản xuất sản phẩm cá rô phi sấy khô = Study on factor affecting the processing of dried tilapia products |
Authors: | Vũ, Thị Hạnh Trần, Văn Chí Lê, Thị Nga Nguyễn, Thu Hoài Lưu, Hồng Sơn Nguyễn, Thị Hương Hồ, Thị Bích Ngọc Lê, Minh Châu |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.10 - tr.117 - 123 - ISSN.1859 - 1558 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310778 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23181 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv490S102020117.pdf
Size : 7,67 MB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.