Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23008
Title: Ảnh hưởng của quá trình tiền xử lý đến hoạt tính chống oxy hóa củaa cao chiết từ màng hạt gấc (momordica cochinensis spreng) trong quá trình bảo quản dầu cá
Authors: Nguyễn, Lê Anh Đào
Huỳnh, Thị Kim Duyên
Trần, Minh Phú
Nguyễn, Quốc Thịnh
Nguyễn, Thị Như Hạ
Kazufumi, Osako
Toshiaki, Ohshima
Keywords: Khoa học (ĐH Cần Thơ)
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.CĐ - tr.240-247 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=305413
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23008
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V56SCD22020240.pdf479.3 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

14
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.