Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22060
Title: Kiến thức, thái độ, thực hành về an toàn thực phẩm của người phục vụ tại các bếp ăn tập thể trường mầm non tại huyện Kim Bảng, Hà Nam năm 2019
Authors: Vũ, Hải Vinh
Phạm, Minh Khuê
Keywords: Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2020 - no.1 - tr.254-260 - ISSN.1859-1868
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306665
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22060
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv46V489S012020254.pdf2.97 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.