Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/20808
Title: Kiến thức, thực hành về an toàn thực phẩm và một số yếu tố liên quan của người chế biến tại bếp ăn các trường tiểu học quận Cầu Giấy Hà Nội năm 2019
Authors: Phạm, Thị Chung
Phạm, Duy Tường
Keywords: Y học cộng đồng
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Y học cộng đồng - 2020 - no.59 - tr.182-187 - ISSN.2354-0613
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307567
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/20808
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv417S592020182.pdf320.91 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.