Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18956
Title: Nghiên cứu quy trình sản xuất ớt xanh dạng paste từ nguồn nguyên liệu ớt trồng tại tỉnh Quảng Nam = Study on the process of green chili paste production from green chili grown in Quang Nam province
Authors: Đậu, Thị Hiền
Mạc, Thị Hà Thanh
Keywords: Tạp chí Khoa học và công nghệ ( Đại học Đà Nẵng)
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và công nghệ ( Đại học Đà Nẵng) - 2020 - no.3 - tr.26-32 - ISSN.1859-1531
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=309813
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18956
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv465V18S32020026.pdf9.63 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.