Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18956
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐậu, Thị Hiền
dc.contributor.authorMạc, Thị Hà Thanh
dc.date.accessioned2023-12-11T03:49:32Z-
dc.date.available2023-12-11T03:49:32Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=309813en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18956-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và công nghệ ( Đại học Đà Nẵng) - 2020 - no.3 - tr.26-32 - ISSN.1859-1531en
dc.subjectTạp chí Khoa học và công nghệ ( Đại học Đà Nẵng)en
dc.titleNghiên cứu quy trình sản xuất ớt xanh dạng paste từ nguồn nguyên liệu ớt trồng tại tỉnh Quảng Nam = Study on the process of green chili paste production from green chili grown in Quang Nam provinceen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv465V18S32020026.pdf9.63 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.