Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18956
Title: | Nghiên cứu quy trình sản xuất ớt xanh dạng paste từ nguồn nguyên liệu ớt trồng tại tỉnh Quảng Nam = Study on the process of green chili paste production from green chili grown in Quang Nam province | Authors: | Đậu, Thị Hiền Mạc, Thị Hà Thanh |
Keywords: | Tạp chí Khoa học và công nghệ ( Đại học Đà Nẵng) | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học và công nghệ ( Đại học Đà Nẵng) - 2020 - no.3 - tr.26-32 - ISSN.1859-1531 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=309813 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18956 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv465V18S32020026.pdf | 9.63 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.