Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18714
Title: | Thành phần loài thực vật ăn được sử dụng làm thực phẩm của cộng đồng K'ho: Nghiên cứu điểm tại rừng phòng hộ Nam Ban, tỉnh Lâm Đồng = Composition of edible plant species used as food by the k’ho community: case study in nam ban protection forest, Lam Dong province | Authors: | Nguyễn, Văn Hợp Bùi, Mạnh Hưng Nguyễn, Thị Hà Phạm, Văn Hoàng |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ Lâm nghiệp | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ Lâm nghiệp - 2020 - no.4 - tr.97-107 - ISSN.1859-3828 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308958 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18714 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv421S42020097.pdf | 5.77 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.