Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18714
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Văn Hợp | |
dc.contributor.author | Bùi, Mạnh Hưng | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Hà | |
dc.contributor.author | Phạm, Văn Hoàng | |
dc.date.accessioned | 2023-12-11T03:48:18Z | - |
dc.date.available | 2023-12-11T03:48:18Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308958 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18714 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học và Công nghệ Lâm nghiệp - 2020 - no.4 - tr.97-107 - ISSN.1859-3828 | en |
dc.subject | Khoa học và Công nghệ Lâm nghiệp | en |
dc.title | Thành phần loài thực vật ăn được sử dụng làm thực phẩm của cộng đồng K'ho: Nghiên cứu điểm tại rừng phòng hộ Nam Ban, tỉnh Lâm Đồng = Composition of edible plant species used as food by the k’ho community: case study in nam ban protection forest, Lam Dong province | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv421S42020097.pdf | 5.77 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.