Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18714
Title: Thành phần loài thực vật ăn được sử dụng làm thực phẩm của cộng đồng K'ho: Nghiên cứu điểm tại rừng phòng hộ Nam Ban, tỉnh Lâm Đồng = Composition of edible plant species used as food by the k’ho community: case study in nam ban protection forest, Lam Dong province
Authors: Nguyễn, Văn Hợp
Bùi, Mạnh Hưng
Nguyễn, Thị Hà
Phạm, Văn Hoàng
Keywords: Khoa học và Công nghệ Lâm nghiệp
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Lâm nghiệp - 2020 - no.4 - tr.97-107 - ISSN.1859-3828
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308958
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18714
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv421S42020097.pdf5.77 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.