Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18641
Title: Sử dụng hỗn hợp bột mì và bã malt để làm bánh quy giàu chất xơ: Ảnh hưởng của kích thước hạt bã malt đến chất lượng sản phẩm = Use of wheat flour and brewing spent grains in the production of biscuit with high fiber content: effects of particle size of brewing spent grains on the product quality
Authors: Lê, Cao Linh Chi
Thị, Thu Trà Trần
Tôn, Nữ Minh Nguyệt
Lê, Nguyễn Đoan Duy
Văn, Việt Mẫn Lê
Keywords: Tạp chí Khoa học và Công n ghệ (Đại học Đà Nẵng)
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và Công n ghệ (Đại học Đà Nẵng) - 2020 - no.1 - tr.37-42 - ISSN.1859-1531
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310054
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18641
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv465V18S12020037.pdf454.38 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

2
checked on Nov 23, 2024

Download(s)

4
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.