Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18641
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Cao Linh Chi
dc.contributor.authorThị, Thu Trà Trần
dc.contributor.authorTôn, Nữ Minh Nguyệt
dc.contributor.authorLê, Nguyễn Đoan Duy
dc.contributor.authorVăn, Việt Mẫn Lê
dc.date.accessioned2023-12-11T03:48:00Z-
dc.date.available2023-12-11T03:48:00Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310054en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18641-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công n ghệ (Đại học Đà Nẵng) - 2020 - no.1 - tr.37-42 - ISSN.1859-1531en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công n ghệ (Đại học Đà Nẵng)en
dc.titleSử dụng hỗn hợp bột mì và bã malt để làm bánh quy giàu chất xơ: Ảnh hưởng của kích thước hạt bã malt đến chất lượng sản phẩm = Use of wheat flour and brewing spent grains in the production of biscuit with high fiber content: effects of particle size of brewing spent grains on the product qualityen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv465V18S12020037.pdf454.38 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s)

2
checked on Nov 23, 2024

Download(s)

4
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.