Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18641
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Cao Linh Chi
dc.contributor.authorThị, Thu Trà Trần
dc.contributor.authorTôn, Nữ Minh Nguyệt
dc.contributor.authorLê, Nguyễn Đoan Duy
dc.contributor.authorVăn, Việt Mẫn Lê
dc.date.accessioned2023-12-11T03:48:00Z-
dc.date.available2023-12-11T03:48:00Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310054en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18641-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công n ghệ (Đại học Đà Nẵng) - 2020 - no.1 - tr.37-42 - ISSN.1859-1531en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công n ghệ (Đại học Đà Nẵng)en
dc.titleSử dụng hỗn hợp bột mì và bã malt để làm bánh quy giàu chất xơ: Ảnh hưởng của kích thước hạt bã malt đến chất lượng sản phẩm = Use of wheat flour and brewing spent grains in the production of biscuit with high fiber content: effects of particle size of brewing spent grains on the product qualityen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv465V18S12020037.pdf
  • Size : 454,38 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.