Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18025
Title: Khả năng phân giải protein, lipid, tinh bột, chitin và ức chế nấm của vi khuẩn vùng rễ được phân lập từ cây tiêu (Piper nigrum L.) trồng ở huyện Chơn Thành, tỉnh Bình Phước = The ability of degrading protein, lipid, starch, chitin, and fungal inhibitiing of rhizobacteria isolated from black pepper plants (Piper nigrum L.) cultivated in Chon Thanh district, Binh Phuoc province
Authors: Đặng, Thị Ngọc Thanh
Châu, KimXuyến
Hà, Bảo Sơn
Keywords: Khoa học (Đại học Cần Thơ)
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2020 - no.1B - tr.95-103 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=312053
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18025
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V56S1B2020095.pdf513.97 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Nov 25, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.