Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18025
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Đặng, Thị Ngọc Thanh | |
dc.contributor.author | Châu, KimXuyến | |
dc.contributor.author | Hà, Bảo Sơn | |
dc.date.accessioned | 2023-12-11T02:51:22Z | - |
dc.date.available | 2023-12-11T02:51:22Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=312053 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18025 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2020 - no.1B - tr.95-103 - ISSN.1859-2333 | en |
dc.subject | Khoa học (Đại học Cần Thơ) | en |
dc.title | Khả năng phân giải protein, lipid, tinh bột, chitin và ức chế nấm của vi khuẩn vùng rễ được phân lập từ cây tiêu (Piper nigrum L.) trồng ở huyện Chơn Thành, tỉnh Bình Phước = The ability of degrading protein, lipid, starch, chitin, and fungal inhibitiing of rhizobacteria isolated from black pepper plants (Piper nigrum L.) cultivated in Chon Thanh district, Binh Phuoc province | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | open | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv403V56S1B2020095.pdf | 513.97 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.