Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17661
Title: | Đánh giá tác dụng chống oxy hóa và ức chế enzyme xanthine oxidase in vitro của cao chiết lá cây gai (Boehmeria nivea L. Gaudich) = Antioxidant and inhibitory activities of xanthine oxidase of Boehmeria nivea L. leaves extract | Authors: | Bùi, Thanh Tùng Nguyễn, Thị Thúy Nguyễn, Thị Huyền Nguyễn, Thị Thanh Bình Trần, Thị Quỳnh Hoa |
Keywords: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.3 - tr.137-143 - ISSN.0866-8132 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311588 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17661 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv473V20S032020137.pdf | 328.62 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.