Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17661
Title: Đánh giá tác dụng chống oxy hóa và ức chế enzyme xanthine oxidase in vitro của cao chiết lá cây gai (Boehmeria nivea L. Gaudich) = Antioxidant and inhibitory activities of xanthine oxidase of Boehmeria nivea L. leaves extract
Authors: Bùi, Thanh Tùng
Nguyễn, Thị Thúy
Nguyễn, Thị Huyền
Nguyễn, Thị Thanh Bình
Trần, Thị Quỳnh Hoa
Keywords: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.3 - tr.137-143 - ISSN.0866-8132
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311588
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17661
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv473V20S032020137.pdf328.62 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.