Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17661
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Thanh Tùng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thúy
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Huyền
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thanh Bình
dc.contributor.authorTrần, Thị Quỳnh Hoa
dc.date.accessioned2023-12-11T02:49:30Z-
dc.date.available2023-12-11T02:49:30Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311588en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17661-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.3 - tr.137-143 - ISSN.0866-8132en
dc.subjectTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩmen
dc.titleĐánh giá tác dụng chống oxy hóa và ức chế enzyme xanthine oxidase in vitro của cao chiết lá cây gai (Boehmeria nivea L. Gaudich) = Antioxidant and inhibitory activities of xanthine oxidase of Boehmeria nivea L. leaves extracten
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv473V20S032020137.pdf
  • Size : 328,62 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.