Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14425
Title: TỐI ƯU HÓA ĐIỀU KIỆN TRÍCH LY HỢP CHẤT POLYPHENOL TỪ VỎ MÃNG CẦU TA (Annona squamosal L.) SỬ DỤNG ENZYME CELLUCLAST 1,5L.
Authors: Nguyễn, Đình Dũng
Vũ, Thị Thanh Hường
Keywords: Tạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2019 - no.2
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=297184
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14425
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
42705-1465-135175-1-10-20190927.pdf585.68 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.