Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14425
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Đình Dũng
dc.contributor.authorVũ, Thị Thanh Hường
dc.date.accessioned2023-11-13T03:02:31Z-
dc.date.available2023-11-13T03:02:31Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=297184en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14425-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2019 - no.2en
dc.subjectTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩmen
dc.titleTỐI ƯU HÓA ĐIỀU KIỆN TRÍCH LY HỢP CHẤT POLYPHENOL TỪ VỎ MÃNG CẦU TA (Annona squamosal L.) SỬ DỤNG ENZYME CELLUCLAST 1,5L.en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 42705-1465-135175-1-10-20190927.pdf
  • Size : 585,68 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.