Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12104
Title: Khí hóa bã mía với tác nhân hơi nước: Ảnh hưởng của tốc độ gia nhiệt = Steam gasification of bagasse: Effect of heating rate
Authors: Nguyễn, Hồng Nam
Laurent, Van De Steene
Keywords: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.10 - tr.23-29 - ISSN.1859-2171
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284348
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12104
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V203S102019023.pdf453.4 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.