Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12104
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Hồng Nam
dc.contributor.authorLaurent, Van De Steene
dc.date.accessioned2023-11-13T02:07:00Z-
dc.date.available2023-11-13T02:07:00Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284348en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12104-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.10 - tr.23-29 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleKhí hóa bã mía với tác nhân hơi nước: Ảnh hưởng của tốc độ gia nhiệt = Steam gasification of bagasse: Effect of heating rateen
dc.typeArticleen
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
item.languageiso639-1vi-
item.grantfulltextopen-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeArticle-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V203S102019023.pdf453.4 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.