Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11584
Title: Ảnh hưởng của các yếu tố đến quá trình thủy phân protein từ phụ phẩm cá lưỡi trâu bằng Enzyme alcalase = Effects of factors on protein hydrolysis of tonguefish proecessing by-products by enzyme alcalase
Authors: Nguyễn, Chí Thanh
Nguyễn, Ngọc Hà
Nguyễn, Phúc Cẩm Tú
Keywords: Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2019 - no.4 - tr.106-114 - ISSN.1859-2252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283326
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11584
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv400S42019106.pdf839.23 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 27, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 27, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.