Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11584
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Chí Thanh
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Hà
dc.contributor.authorNguyễn, Phúc Cẩm Tú
dc.date.accessioned2023-11-13T01:57:47Z-
dc.date.available2023-11-13T01:57:47Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283326en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11584-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2019 - no.4 - tr.106-114 - ISSN.1859-2252en
dc.subjectTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sảnen
dc.titleẢnh hưởng của các yếu tố đến quá trình thủy phân protein từ phụ phẩm cá lưỡi trâu bằng Enzyme alcalase = Effects of factors on protein hydrolysis of tonguefish proecessing by-products by enzyme alcalaseen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv400S42019106.pdf
  • Size : 839,23 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.