Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11584
Title: | Ảnh hưởng của các yếu tố đến quá trình thủy phân protein từ phụ phẩm cá lưỡi trâu bằng Enzyme alcalase = Effects of factors on protein hydrolysis of tonguefish proecessing by-products by enzyme alcalase | Authors: | Nguyễn, Chí Thanh Nguyễn, Ngọc Hà Nguyễn, Phúc Cẩm Tú |
Keywords: | Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2019 - no.4 - tr.106-114 - ISSN.1859-2252 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283326 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11584 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv400S42019106.pdf | 839.23 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.