Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10324
Title: Đồ uống và thạch rong nâu rau má: Đặc tính cả quan, lưu biến, hàm lượng Polyphenol, Chlorophyll và hoạt tính chống Oxy hóa
Authors: Đặng, Xuân Cường
Đặng, Bửu Tùng Thiện
Vũ, Ngọc Bội
Ngô, Đăng Nghĩa
Keywords: Nông nghiệp&Phát triển nông thôn
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Nông nghiệp&Phát triển nông thôn - 2019 - no.18 - tr.50 - 58 - ISSN.1859 - 4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281333
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10324
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S182019050.pdf834.03 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.