Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10324
Title: Đồ uống và thạch rong nâu rau má: Đặc tính cả quan, lưu biến, hàm lượng Polyphenol, Chlorophyll và hoạt tính chống Oxy hóa
Authors: Đặng, Xuân Cường
Đặng, Bửu Tùng Thiện
Vũ, Ngọc Bội
Ngô, Đăng Nghĩa
Keywords: Nông nghiệp&Phát triển nông thôn
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Nông nghiệp&Phát triển nông thôn - 2019 - no.18 - tr.50 - 58 - ISSN.1859 - 4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281333
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10324
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S182019050.pdf
  • Size : 834,03 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.