Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10169
Title: Ảnh hưởng của thân lá cây đậu nành rau (Glycine max (L.) Merr.) ủ chua đến tỷ lệ tiêu hóa của dê Bách Thảo
Authors: Dương, Hồng Duyên
Danh, Mô
Nguyễn, Thị Thu Hồng
Keywords: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2019 - no.254 - tr.40 - 46 - ISSN.1859 - 476X
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281149
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10169
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv345S2542020040.pdf532.2 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.