Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10169
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDương, Hồng Duyên
dc.contributor.authorDanh, Mô
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Hồng
dc.date.accessioned2023-11-09T01:52:16Z-
dc.date.available2023-11-09T01:52:16Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281149en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10169-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2019 - no.254 - tr.40 - 46 - ISSN.1859 - 476Xen
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleẢnh hưởng của thân lá cây đậu nành rau (Glycine max (L.) Merr.) ủ chua đến tỷ lệ tiêu hóa của dê Bách Thảoen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv345S2542020040.pdf
  • Size : 532,2 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.