Thư viện Lâm Đồng
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
vi
|
en
Service
Browse
FAQ
Introduction
Service
Browse
FAQ
Introduction
Thư viện Tỉnh Lâm Đồng
Browse
Communities & Collections
Issue Date
Author
Title
Subject
Browsing by Author Đoàn, Thị Bắc
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 5 to 8 of 8
< previous
Preview
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Nghiên cứu ảnh hưởng của bao gói đến chất lượng quả dâu tây (Fragaria vesca) bảo quản bằng công nghệ hyokan
Nguyễn, Thị Hoàng Lan
;
Tạ, Thu Hằng
;
Đoàn, Thị Bắc
;
Nguyễn, Ngọc Cường
2022
Nghiên cứu ảnh hưởng của nhiệt độ chần và tỷ lệ nước mắm/nước đến chất lượng trám đen ngâm mắm = Research of the effect of blanching temperature and fish sauce water ratio on the quality of fish sauce treated black Pili - fruits
Tạ, Thu Hằng
;
Lê, Tất Khang
;
Đoàn, Thị Bắc
;
Nguyễn, Phương Tùng
2021
Nghiên cứu sấy măng bằng công nghệ sấy bơm nhiệt Sasaki
Đoàn, Thị Bắc
;
Tạ, Thu Hằng
;
Nguyễn, Đắc Bình Minh
;
Nguyễn, Thị Hoàng Lan
;
Trần, Thu Trang
2019
Sự biến đổi thành phần hóa sinh của tỏi xuất xứ từ một số tỉnh miền Bắc Việt Nam trong quá trình chế biến tỏi đen = The change of biochemical composition of garlic originated from some Northern provinces of Vietnam in the process of processing black garlic
Đào, Văn Minh
;
Lê, Tất Khương
;
Tạ, Thu Hằng
;
Đoàn, Thị Bắc