Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60067
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của nhiệt độ chần và tỷ lệ nước mắm/nước đến chất lượng trám đen ngâm mắm = Research of the effect of blanching temperature and fish sauce water ratio on the quality of fish sauce treated black Pili - fruits
Authors: Tạ, Thu Hằng
Lê, Tất Khang
Đoàn, Thị Bắc
Nguyễn, Phương Tùng
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.20 - tr.74 - 80 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353054
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60067
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S202022074.pdf1.02 MBAdobe PDF
  View online
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

2
checked on Jan 6, 2025

Download(s)

1
checked on Jan 6, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.