Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8425
Title: | Ảnh hưởng của nhiệt độ sấy bằng công nghệ sấy lạnh Sasaki đến thời gian sấy và chất lượng của xoài và dâu tây | Authors: | Tạ, Thu Hằng Lê, Tất Khương Đoàn, Thị Bắc Trần, Thu Trang Nguyễn, Mạnh Hà |
Keywords: | Nông nghiệp và Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Nông nghiệp và Phát triển nông thôn - 2019 - no.13 - tr.26-31 - ISSN.1859-4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=276802 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8425 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv201S132019026.pdf | 535.26 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.