Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8425
Title: Ảnh hưởng của nhiệt độ sấy bằng công nghệ sấy lạnh Sasaki đến thời gian sấy và chất lượng của xoài và dâu tây
Authors: Tạ, Thu Hằng
Lê, Tất Khương
Đoàn, Thị Bắc
Trần, Thu Trang
Nguyễn, Mạnh Hà
Keywords: Nông nghiệp và Phát triển nông thôn
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Nông nghiệp và Phát triển nông thôn - 2019 - no.13 - tr.26-31 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=276802
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8425
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S132019026.pdf535.26 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.