Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8425
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Tạ, Thu Hằng | |
dc.contributor.author | Lê, Tất Khương | |
dc.contributor.author | Đoàn, Thị Bắc | |
dc.contributor.author | Trần, Thu Trang | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Mạnh Hà | |
dc.date.accessioned | 2023-11-09T01:36:36Z | - |
dc.date.available | 2023-11-09T01:36:36Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=276802 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8425 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Nông nghiệp và Phát triển nông thôn - 2019 - no.13 - tr.26-31 - ISSN.1859-4581 | en |
dc.subject | Nông nghiệp và Phát triển nông thôn | en |
dc.title | Ảnh hưởng của nhiệt độ sấy bằng công nghệ sấy lạnh Sasaki đến thời gian sấy và chất lượng của xoài và dâu tây | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv201S132019026.pdf
Size : 535,26 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.