Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8333
Title: Nghiên cứu sử dụng cám lúa mì thay thế một phần bột mì trong sản xuất mì pasta giàu chất xơ
Authors: Nguyễn, Sĩ Nhật
Ngô, Thị Cẩm Tú
Trần, Thị Thu Hà
Tôn, Nữ Minh Nguyệt
Lê, Văn Việt Mẫn
Keywords: Nông nghiệp và Phát triển nông thôn
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Nông nghiệp và Phát triển nông thôn - 2019 - no.10 - tr.33-40 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=276719
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8333
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S102019033.pdf521.98 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

3
checked on Dec 31, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 31, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.