Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8333
Title: | Nghiên cứu sử dụng cám lúa mì thay thế một phần bột mì trong sản xuất mì pasta giàu chất xơ | Authors: | Nguyễn, Sĩ Nhật Ngô, Thị Cẩm Tú Trần, Thị Thu Hà Tôn, Nữ Minh Nguyệt Lê, Văn Việt Mẫn |
Keywords: | Nông nghiệp và Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Nông nghiệp và Phát triển nông thôn - 2019 - no.10 - tr.33-40 - ISSN.1859-4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=276719 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8333 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv201S102019033.pdf | 521.98 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.