Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8244
Title: Ảnh hưởng của phương pháp loại khoáng và protein đến chất lượng chitosan từ nang mực nang (Sepia esculenta)
Authors: Lê, Thị Minh Thủy
Nguyễn, Văn Thơm
Trần, Thanh Trúc
Keywords: Nông nghiệp và Phát triển nông thôn
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Nông nghiệp và Phát triển nông thôn - 2019 - no.07 - tr.43-48 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=276636
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8244
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S072019043.pdf455.53 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 28, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 28, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.