Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/79487
Title: | So sánh ảnh hưởng của chất ổn định tới chất lượng sản phẩm sốt cà chua sấy dạng miếng = Comparing the impacts of different structural stabilizers on the quality of dried tomato sauce in pieces |
Authors: | Nguyễn, Thị Minh Thôi |
Keywords: | Tạp chí Công Thương |
Issue Date: | 2023 |
Series/Report no.: | Tạp chí Công Thương - 2023 - no.4 - tr.386-391 - ISSN.0866-7756 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=360324 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/79487 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv146S42023386.pdf
Size : 808,82 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.