Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/79487
Title: So sánh ảnh hưởng của chất ổn định tới chất lượng sản phẩm sốt cà chua sấy dạng miếng = Comparing the impacts of different structural stabilizers on the quality of dried tomato sauce in pieces
Authors: Nguyễn, Thị Minh Thôi
Keywords: Tạp chí Công Thương
Issue Date: 2023
Series/Report no.: Tạp chí Công Thương - 2023 - no.4 - tr.386-391 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=360324
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/79487
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S42023386.pdf
  • Size : 808,82 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.