Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/79487
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Minh Thôi
dc.date.accessioned2025-03-27T01:15:47Z-
dc.date.available2025-03-27T01:15:47Z-
dc.date.issued2023
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=360324en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/79487-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công Thương - 2023 - no.4 - tr.386-391 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công Thươngen
dc.titleSo sánh ảnh hưởng của chất ổn định tới chất lượng sản phẩm sốt cà chua sấy dạng miếng = Comparing the impacts of different structural stabilizers on the quality of dried tomato sauce in piecesen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S42023386.pdf
  • Size : 808,82 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.