Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/79487
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Minh Thôi | |
dc.date.accessioned | 2025-03-27T01:15:47Z | - |
dc.date.available | 2025-03-27T01:15:47Z | - |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=360324 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/79487 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Công Thương - 2023 - no.4 - tr.386-391 - ISSN.0866-7756 | en |
dc.subject | Tạp chí Công Thương | en |
dc.title | So sánh ảnh hưởng của chất ổn định tới chất lượng sản phẩm sốt cà chua sấy dạng miếng = Comparing the impacts of different structural stabilizers on the quality of dried tomato sauce in pieces | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv146S42023386.pdf
Size : 808,82 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.