Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70998
Title: | Tối ưu hóa quá trình thủy phân gạo lứt nảy mầm bằng enzyme tạo đường khử cao sử dụng mô hình bề mặt đáp ứng = Response surface optimization of enzymatic hydrolysis of germinated brown rice for higher reducing sugar production | Authors: | Võ, Minh Hoàng Nguyễn, Đức Toàn |
Keywords: | Tạp chí Khoa Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.4 - tr.634-657 - ISSN.2615-9252 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350687 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70998 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv166V5S42022634.pdf | 812.75 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.