Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70998
Title: Tối ưu hóa quá trình thủy phân gạo lứt nảy mầm bằng enzyme tạo đường khử cao sử dụng mô hình bề mặt đáp ứng = Response surface optimization of enzymatic hydrolysis of germinated brown rice for higher reducing sugar production
Authors: Võ, Minh Hoàng
Nguyễn, Đức Toàn
Keywords: Tạp chí Khoa Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Khoa Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.4 - tr.634-657 - ISSN.2615-9252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350687
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70998
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv166V5S42022634.pdf812.75 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.