Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70976
Title: Đánh giá nguy cơ tiềm ẩn của các hóa chất không mong đợi có trong thực phẩm = Assessment of potential hazards of the inadvertently present chemicals in food
Authors: Suvorov, Dmitrii V
Zaitseva, Nina V
Shur, Pavel Z
Zelenkin, Sergey E
Keywords: Tạp chí Khoa Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Khoa Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.4 - tr.622-633 - ISSN.2615-9252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350684
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70976
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv166V5S42022622.pdf703.96 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.