Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70895
Title: Ảnh hưởng của nhiệt độ và phương pháp sấy đến hàm lượng một số hợp chất hóa thực vật và hoạt tính sinh học của lá ổi rừng (Psidium guajava L.) = Effect of drying temperature and drying methods on phytochemical contents and bioactivites of wild guava leaves (Psidium guajava L.)
Authors: Nguyễn, Quang Vinh
Bùi, Thị Bích Huyên
Nguyễn, Minh Trung
Keywords: Khoa học (Đại học Tây Nguyên)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Tây Nguyên) - 2022 - no.53 - tr.9-14 - ISSN.1859-4611
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=338988
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70895
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv424S532022009.pdf2.34 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

2
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.