Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70895
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Quang Vinh | |
dc.contributor.author | Bùi, Thị Bích Huyên | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Minh Trung | |
dc.date.accessioned | 2023-12-27T03:06:06Z | - |
dc.date.available | 2023-12-27T03:06:06Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=338988 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70895 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học (Đại học Tây Nguyên) - 2022 - no.53 - tr.9-14 - ISSN.1859-4611 | en |
dc.subject | Khoa học (Đại học Tây Nguyên) | en |
dc.title | Ảnh hưởng của nhiệt độ và phương pháp sấy đến hàm lượng một số hợp chất hóa thực vật và hoạt tính sinh học của lá ổi rừng (Psidium guajava L.) = Effect of drying temperature and drying methods on phytochemical contents and bioactivites of wild guava leaves (Psidium guajava L.) | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.