Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70895
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Quang Vinh
dc.contributor.authorBùi, Thị Bích Huyên
dc.contributor.authorNguyễn, Minh Trung
dc.date.accessioned2023-12-27T03:06:06Z-
dc.date.available2023-12-27T03:06:06Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=338988en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70895-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Tây Nguyên) - 2022 - no.53 - tr.9-14 - ISSN.1859-4611en
dc.subjectKhoa học (Đại học Tây Nguyên)en
dc.titleẢnh hưởng của nhiệt độ và phương pháp sấy đến hàm lượng một số hợp chất hóa thực vật và hoạt tính sinh học của lá ổi rừng (Psidium guajava L.) = Effect of drying temperature and drying methods on phytochemical contents and bioactivites of wild guava leaves (Psidium guajava L.)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv424S532022009.pdf
  • Size : 2,34 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.