Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69849
Title: | Ảnh hưởng của tỷ lệ phối trộn đến chất lượng của nước dưa hấu - dâu tằm lên men = Effect of mixing ratio on the quality of fermented mulberry - watermelon juice | Authors: | Phan, Thị Kiều Linh | Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2022 - no.8 - tr.406-411 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=343028 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69849 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S82022406.pdf | 862.69 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.