Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69849
Title: Ảnh hưởng của tỷ lệ phối trộn đến chất lượng của nước dưa hấu - dâu tằm lên men = Effect of mixing ratio on the quality of fermented mulberry - watermelon juice
Authors: Phan, Thị Kiều Linh
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.8 - tr.406-411 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=343028
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69849
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S82022406.pdf862.69 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

30
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.