Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69849
Title: Ảnh hưởng của tỷ lệ phối trộn đến chất lượng của nước dưa hấu - dâu tằm lên men = Effect of mixing ratio on the quality of fermented mulberry - watermelon juice
Authors: Phan, Thị Kiều Linh
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.8 - tr.406-411 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=343028
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69849
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S82022406.pdf
  • Size : 862,69 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.