Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69775
Title: Bước đầu sử dụng chất nhầy tách chiết từ vỏ quả thanh long trong quá trình keo tụ - tạo bông xử lý độ đục của nước = Application of Dragon Fruit Peel’s Mucilage in Coagulation – Flocculation Process to Remove Turbidity from Water
Authors: Lê, Thị Hoàng Oanh
Phạm, Vũ Hoàng
Đoàn, Thị Vân
Nguyễn, Hữu Huấn
Keywords: Các khoa học Trái đất và Môi trường - ĐHQG Hà Nội
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Các khoa học Trái đất và Môi trường - ĐHQG Hà Nội - 2022 - no.02 - tr.13-20 - ISSN.2615-9279
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=339127
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69775
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv175V38S022022013.pdf
  • Size : 722,16 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.