Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69775
Title: Bước đầu sử dụng chất nhầy tách chiết từ vỏ quả thanh long trong quá trình keo tụ - tạo bông xử lý độ đục của nước = Application of Dragon Fruit Peel’s Mucilage in Coagulation – Flocculation Process to Remove Turbidity from Water
Authors: Lê, Thị Hoàng Oanh
Phạm, Vũ Hoàng
Đoàn, Thị Vân
Nguyễn, Hữu Huấn
Keywords: Các khoa học Trái đất và Môi trường - ĐHQG Hà Nội
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Các khoa học Trái đất và Môi trường - ĐHQG Hà Nội - 2022 - no.02 - tr.13-20 - ISSN.2615-9279
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=339127
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69775
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv175V38S022022013.pdf722.16 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

15
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.