Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69775
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thị Hoàng Oanh
dc.contributor.authorPhạm, Vũ Hoàng
dc.contributor.authorĐoàn, Thị Vân
dc.contributor.authorNguyễn, Hữu Huấn
dc.date.accessioned2023-12-27T02:54:47Z-
dc.date.available2023-12-27T02:54:47Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=339127en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69775-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesCác khoa học Trái đất và Môi trường - ĐHQG Hà Nội - 2022 - no.02 - tr.13-20 - ISSN.2615-9279en
dc.subjectCác khoa học Trái đất và Môi trường - ĐHQG Hà Nộien
dc.titleBước đầu sử dụng chất nhầy tách chiết từ vỏ quả thanh long trong quá trình keo tụ - tạo bông xử lý độ đục của nước = Application of Dragon Fruit Peel’s Mucilage in Coagulation – Flocculation Process to Remove Turbidity from Wateren
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv175V38S022022013.pdf722.16 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

15
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.