Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69624
Title: | Xác định hàm lượng tinh bột bền trong nền mẫu thực phẩm bằng phương pháp enzyme = Determination of resistant starch content on food samples by enzyme method | Authors: | Đoàn, Thu Thương Mạc, Thị Thanh Hoa Trần, Hùng Sơn Cao, Công Khánh |
Keywords: | Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.507-515 - ISSN.2615-9252 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349097 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69624 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv165V5S32022507.pdf | 297.25 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.