Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69624
Title: | Xác định hàm lượng tinh bột bền trong nền mẫu thực phẩm bằng phương pháp enzyme = Determination of resistant starch content on food samples by enzyme method |
Authors: | Đoàn, Thu Thương Mạc, Thị Thanh Hoa Trần, Hùng Sơn Cao, Công Khánh |
Keywords: | Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm |
Issue Date: | 2022 |
Series/Report no.: | Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.507-515 - ISSN.2615-9252 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349097 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69624 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CTv165V5S32022507.pdf
Size : 297,25 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.