Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69619
Title: | Xác định taxifolin trong thực phẩm bảo vệ sức khỏe bằng phương pháp sắc ký lỏng hiệu năng cao với detector UV-Vis = Determination of taxifolin in functional food samples by high - performance liquid chromatography (HPLC - UV Vis) | Authors: | Nguyễn, Thị Quế Mai Đỗ, Thị Hòa Ngọ, Thị Thu Phương Phạm, Nguyệt Cầm |
Keywords: | Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.488-497 - ISSN.2615-9252 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349093 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69619 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv165V5S32022488.pdf | 308 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.