Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69619
Title: | Xác định taxifolin trong thực phẩm bảo vệ sức khỏe bằng phương pháp sắc ký lỏng hiệu năng cao với detector UV-Vis = Determination of taxifolin in functional food samples by high - performance liquid chromatography (HPLC - UV Vis) |
Authors: | Nguyễn, Thị Quế Mai Đỗ, Thị Hòa Ngọ, Thị Thu Phương Phạm, Nguyệt Cầm |
Keywords: | Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm |
Issue Date: | 2022 |
Series/Report no.: | Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.488-497 - ISSN.2615-9252 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349093 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69619 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CTv165V5S32022488.pdf
Size : 308 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.