Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69619
Title: Xác định taxifolin trong thực phẩm bảo vệ sức khỏe bằng phương pháp sắc ký lỏng hiệu năng cao với detector UV-Vis = Determination of taxifolin in functional food samples by high - performance liquid chromatography (HPLC - UV Vis)
Authors: Nguyễn, Thị Quế Mai
Đỗ, Thị Hòa
Ngọ, Thị Thu Phương
Phạm, Nguyệt Cầm
Keywords: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.488-497 - ISSN.2615-9252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349093
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69619
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv165V5S32022488.pdf308 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.