Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69619
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Quế Mai
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Hòa
dc.contributor.authorNgọ, Thị Thu Phương
dc.contributor.authorPhạm, Nguyệt Cầm
dc.date.accessioned2023-12-27T02:53:54Z-
dc.date.available2023-12-27T02:53:54Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349093en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69619-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.488-497 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleXác định taxifolin trong thực phẩm bảo vệ sức khỏe bằng phương pháp sắc ký lỏng hiệu năng cao với detector UV-Vis = Determination of taxifolin in functional food samples by high - performance liquid chromatography (HPLC - UV Vis)en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv165V5S32022488.pdf308 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.